Yrityshomma  ryhmässämme on jakanut mielipiteitä, mutta Maisa ja Minna on ainakin tykännyt tästä työskentelytavasta, koska se antaa hyvää harjotusta ja auttaa näkemään jo tässä vaiheessa onko yrittäjyys mieleistä ja alkaako ehkä tulevaisuudessa yrittäjäksi. Minnan mielestä tässä pystyy paremmin hahmottamaan mitä kaikkea yrittäjyys vaatii ja logojen yms. suunnittelu ja toteutus auttaa tulevaisuudessa ideoinnissa yms. Auppa tykkää myös, on kuulemma hyvää harjotusta. Hanna ei oikein perusta tästä harjoituksesta, koska ryhmätyöskentely ei ole mieleen ja yrittäjyys myöhemmin elämässä ja nyt sen harjoittelu ei ole mieleistä. Mutta hyvin on mielestämme mennyt tähän asti kun jokainen on panostanut hommiin ainakin jollain määrin ja hyviä ideoita on syntynyt, riitoja ei ole ollut ja kun Minna ja Maisa (johtajat) :) on käskenyt niin on toteltu ja aikataulussa on pysytty aikas hyvin eli hommat on tullut tehtyä koska olemme jakaneet hommat ja ne on tehty kiinnosti tai ei.Työtä on vaatinut, mutta sellast se elämä on. 

Liikeideamme olisi suurimmasta osasta ryhmästä ihan toimiva, erottuisimme joukosta jonkin verran, mielestämme tarpeeksi, jotta yritys pysyisi pystyssä ja tuottaisi voittoa. Aupan mielestä liikeidea ei ole tarpeeksi erilainen muista yrityksistä, kuulemma kaikilla on myynnissä huonekaluja ja sellasia. Ehkä siis meidän olisi pitänyt Aupan mielestä erottua tuotteilla (jotain mitä moni ei myy), eikä vain "tavallisten" tuotteiden erilaisilla yksityiskohdilla. Kokoonpanomme ei ehkä olisi yrityksen kannalta paras mahdollinen ja välttämättä toimisi, ainakaan kovin tasapuolisesti, osaamista tarvittaisiin lisää ja tasapuolista työnjakoa. Yrityksemme voisi perustaa ihan oikeasti, mutta se tarvitsisi silloin vielä aika paljon hiomista kokoonpanossa, yhteishengessä ja muuta työtä tuotteiden suunnittelussa yms.

Liikeidean valitsimme niin, että kaikkien aloja saisi yhdisteltyä yritykseemme ja se olisi silloin kaikille mieleinen ja kiinnostava, mielestämme tämä oli hyvä vaihtoehto ja mielenkiinto tuotteisiin ja yritykseen on säilynyt.

Kilpailijoita olemme etsineet paljon blogiin, mutta niitä pitäisi mielestämme vielä tarkentaa.