Lähdimme googlettamaan kilpailijoitamme. Kipikude: tekee painokuoseja. Anne Salenius design: tarjoaa taide tekstiilejä ja painokankaita. Zipsisustus: verho- ja huonekalukankaita, sisustustuotteita, huonekaluja. Tunto design: todella nuorekkaita ja villejä, erilaisia kalusteita. Design element (-tunne ja muoto): yksilöllisiä puuhuonekaluja. Nollanolla: moderneja huonekaluja. Fokuskonttori: raikkaita tekstiilejä.

www.kipikude.fi

www.annesaleniusdesign.fi

www.zipsisustus.fi

www.tunto.fi

www.designelement.fi

www.nollanolla.fi

www.fokuskonttori.fi

Nimilistausta:

marina, murano, onni-works, cobo/copo, avola, hortensia, elodia, zisani, annavaatio, lille, code, desiria, molla, youthway, no-code, werty, cute design, sop, maira, pure, fure, alex, debbie, mondo, bino, circon, ...dern, misla, merri, choize, lampinen, flyside, säteilyvaara, wermos, matarisi, ilsu, hylsy, mouna, laada, ponde, flot, komppa, gröön, kamele, satik, culture, autumn, fifty-fifty, rooli, monday, kultti, syksy, profiili, termi

Nimistä cobo, copo, no-code, cute design, fure ja fifty-fifty. Googletimme nimiä ja kaikkien nimien alta melkein löytyi jotain yrityksiä. Copo-nimi oli lyhyt ja helppo ja se miellytti meitä eniten, joten valitsimme sen nimeksi. Yrityksiä sillä nimellä ei ollut, paitsi Copo Consulting Oy, joten sitten se kyllä kävi.  

Päätös oli sitten sellanen, että yrityksen nimi on Copo design!!! Kyllä nyt on hyvä fiiilis. 

Yrityksemme nimi erottuu muista, koska se on ytimekäs, yksinkertaisen mielenkiintoinen ja mieleen jäävä.

Logo ja liikemerkki on yhdistetty. Se on nuorekas, raikas ja tyylikäs ja kohdistuu hyvin yrityksemme nuorekkaalle asiakaskunnalle. Liikemerkin väri on myös valittu ja se on raikas, limevihreän sävyinen. Logo on kirjoitettu mustalla.

Siitä päästäänkin sloganiimme: Copo design - nuorekas, raikas ja tyylikäs

 

444804.jpg

 

Käyntikordi vaihtoehtoja:

493459.jpg

493464.jpg

ETUSIVU

497380.jpg

taka

493480.jpg

Päädyttiin tähän käyntikorttivaihtoehtoon, FINALCHOISE:

etu:

493630.jpg

taka:

493642.jpg

 

Jeah!!