Tuotteemme koostuvat puu- ja tekstiilituotteista, jotka vievät eteenpäin nuorta ja retroa meininkiä. Tuotteet on suunniteltu keskenään yhteneväisiksi ja niistä on helppo tehdä erilaisia sisustuskokonaisuuksia ja yhdistellä yksittäisiä tuotteita jo valmiisiin koteihin. Lisäksi meiltä löytyy koriste-esineitä ja teemme myös tilaustöitä!

Puuhuonekalut

Tuotteitamme ovat ruokailuryhmä, tv-taso, kirjahylly, sohvapöytä, jakkara ja penkki.

Materiaaleina käytämme vain kotimaisia puita. Kaikki huonekalumme on valmistettu koivusta ja tammesta niiden korkean laadun takia sekä tavoitteesta pysyä suomalaisuuden sekä Suomi designin arvojen takana. Koivu on suorasyistä, kovaa ja tasaisen vaaleaa puuta. Tammi on kovaa ja kaunista, melko tummaa puuta. Tuotteiden kestävyyden takaamiseksi käytämme edellämainittuja kovia puulajeja. Pintakäsittelyaineena käytämme mm. läpikuultavaa Osmocolor puuvahaa, jolla puun kauneus tulee parhaiten esille ja puu voi hyvin sekä käytämme erilaisia maaleja. Huonekalujen suunnitteluvaiheessa olemme jo ottannet huomioon ergonomian.

Olemme valineet huonekaluja, joita valmistamme, jokaisesta huoneesta siten, että tärkeimmät huonekalut huoneisiin on meiltä saatavilla, esim. olohuoneeseen saat meiltä kirjahyllyn, tv-tason ja sohvapöydän. Ideana on, että näin kaikki huonekalut, joita hankitaan huoneisiin, eivät ole täsmälleen samaa sarjaa. Näin saamme ylläpidettyä kotien sisustuksen nuorekkuuden ja leikkisän vaihtelun, joidenkin huonekalujen yksilöllisyyden huoneissa ja taas toisaalta tyylikkään yksinkertaisuuden. Tuotteita on helppo yhdistellä, sillä niissä ei esim. käytetä sellaisia materiaaleja, joita suomalainen design ei paljoa käytä. Tällaisia voisivat olla esim. bambu.  

Sisustustekstiilit

Tuotteitamme ovat sisustus verhot, tyynyt, seinätekstiilit ja pöytäliinat.

Päämateriaaleina käytämme kestäviä ja kauniita kankaita, jotka raikastavat ja täydentävät sisustustasi ja sopivat kovaankin kulutukseen menemättä rikki tai kulumatta vanhan näköisiksi parissa viikossa. Käytämme pääosin pellavaa, puuvillaa ja samettia. Suunnittelemme tekstiileihin painokuoseja erilaisiin tarpeisiin esim. tuomaan raikkautta ja väriä kotiin tai suunnittelemalla kuoseja ja tekstiilejä juuri tiettyjen mielymysten pohjalta tiettyihin tiloihin. Painamme kaikki mallit itse seuloja käyttäen ja kiinnitämme värit kuumentamalla mankelilla, jolloin väri kiinnittyy pysyvästi kankaisiin ja ne kestävät hyvin pesua. Malleistamme löytyy retroja, hillittyjä, moderneja, räiskyviä ym. eri kuoseja, jotka sopivat nuorekkaille ihmisille.

Yksittäiset sisustustuotteet     

Tuotteitamme ovat pienet ja isot säilytysarkut, koristekipot ja kangaspussit. 

Arkkuja saa kahtena eri kokona. Isompaan arkkuun mahtuu enemmänkin tavaraa ja pienemmät arkut toimivat kauniina koriste-esineitä. Puumateriaaleina arkuissa ovat edelleen koivu ja tammi.

Kipot valmistamme huonekaluista yli jäävästä puusta, jolloin minimoimme hukkapuun määrän ja toimintamme on mahdollisimman ekologista. Kankaiden  ylijäämä paloista ompelemme käteviä pusseja, joiden mahdollisissa painokuoseissa käytämme ylijääneitä painovärejä.